Succesvol voorbereiden op de Vierdaagse van Nijmegen?           Inschrijven          Schijndel Loopt!

Meedoen met Venray Loopt! heeft veel voordelen. Als dank voor uw deelname krijgt u extra informatie wat het wandelen nog leuker kan maken.  Speciaal voor u persoonlijk de actuele route van deze week. U krijgt 10% korting bij Sport 2000 Venray op al uw wandelatributen, en twee keer per jaar zelfs 20% korting op de nieuwe collectie!

 

Angst voor blaren en ander klein leed? Geen paniek, binnekort publiceer ik hier uitgebreide tips hoe u dergelijke "ellende" kunt voorkomen. Met name deze rubriek zal gaandeweg steeds verder uitgebreid worden met zinvolle informatie. Zelf iets te melden en wilt u het met ons delen? Laat het me weten middels een e-mail zodat ik het kan publiceren. Zo wordt deze website van ons samen.

Naast het feit dat ik u wil belonen voor uw deelname ben ik van mening dat actuele routes, inclusief datum en tijdsinformatie iets is wat niet de hele wereld hoeft te weten. Het gaat daarbij ook om een stuk extra veiligheid wat helaas tegenwoordig noodzakelijk is. Uw privacy is voor mij erg belangrijk.

Nog geen account maar wel nieuwsgierig en niet kunnen wachten met het gezamenlijk trainen? Meld u dan nu aan als lid van Venray Loopt! U vindt het formulier in het menu Meedoen / Aanmelden. U krijgt dan binnen 24 uur uw eigen unieke inlogcode en kunt daarna gelijk aan de slag.

 

 

Schijndel Loopt!

Volgende Vierdaagse

Volgende editie

Dinsdag 17 t/m Vrijdag 20 juli 2018

Countdown Vierdaagse

. . .

Over ons

Wij zijn Schijndel Loopt! Wij zorgen er voor dat uw kansen voor een succesvolle 1e vierdaagse enorm toenemen. Elk jaar opnieuw helpen wij startende lopers op weg naar Via Gladiola.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Logon Members

Extra informatie voor deelnemers.