Succesvol voorbereiden op de Vierdaagse van Nijmegen?           Inschrijven          Schijndel Loopt!

WWS

Goed voorbereid op pad vereist een gedegen planning. Het weer hoort een vast onderdeel te zijn van deze planning, zeker als de tochten wat langer duren of wanneer u b.v. wandelt in een bergachtige omgeving. Het is aan te bevelen om onder verschillende weersomstandigheden te trainen. Dat wil echter niet zeggen dat we ons daar niet op mogen aanpassen. Raadpleeg vooraf de lokale weersinformatie en pas uw uitrusting en verzorging hier op aan. Besef daarbij dat in een paar uur het weer behoorlijk kan verslechteren. s'Morgens even uit het raam kijken is niet voldoende.

Een rugzak biedt uitkomst om extra spullen mee te nemen. Er zijn ook hier meerdere wegen die naar Rome leiden. Mijn advies is om niet gelijk te investeren in allerlij ogenschijnlijk handige spullen uit de outdoorshop. Dat kan al snel een kostbare grap worden, uw geld kan vast beter besteed worden. De trainingen zijn juist bedoeld om hier mee te experimenteren. De een loopt graag onder een poncho terwijl sommigen onder een uitgeknipte vuilniszak wandelen. Het kan allebei, zolang u niet pas tijdens de vierdaagse er achter hoeft te komen dat u een verkeerde keuze gemaakt heeft.

Ook is het goed om te weten wat er zoal lokaal gepland staat. Het is toch lastig wandelen als de ateletiekclub juist vandaag een hardloopwedstrijd op uw favoriete route uitgestippeld heeft. Met name het plaatselijke nieuws is daarbij behulpzaam. Er zijn nog veel meer zaken die goed zijn om te weten. Het kan het verschil maken tussen succes en minder prettige herinneringen. Train met ons mee en we gaan er mee aan de slag.

 

 

Schijndel Loopt!

Volgende Vierdaagse

Volgende editie

Dinsdag 17 t/m Vrijdag 20 juli 2018

Over ons

Wij zijn Schijndel Loopt! Wij zorgen er voor dat uw kansen voor een succesvolle 1e vierdaagse enorm toenemen. Elk jaar opnieuw helpen wij startende lopers op weg naar Via Gladiola.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Logon Members

Extra informatie voor deelnemers.